Miért érdemes a BNI-hoz csatlakozni?

Tagjaink páratlan üzleti növekedést érnek el.

A BNI egy pozitív, támogató, strukturált hátteret biztosít vállalkozása fejlődéséhez, az üzletszerzéshez, a személyes kapcsolati tőke növeléséhez

A BNI előnyei

Számos előnye van a BNI-hoz való csatlakozásnak

  • Növeli üzleti lehetőségeit: a konkrét üzleti ajánlások által jelentősen növelni tudja vállalkozását, ügyfelei számát és minőségét
  • Vezetői fejlődés: hozzáfér exkluzív képzési programjainkhoz, melyek segítségével fejlesztheti prezentációs készségeit, kulcsfontosságú vezetői képességeit.
  • Tudatos üzleti kapcsolatépítés: évente több mint 50 üzleti találkozón több száz új üzleti kapcsolatra tehet szert régiójában, országosan és a nemzetközi piacokon.
  • Prémium üzleti környezet: az üzletelés környezete és a bemutatkozási rendszer egy olyan hangulatot teremt ahol közéépontba kerül az Ön vállalkozása, üzleti sikere
  • Kizárólagos tagi források: hozzáférést kap számos eszközhöz és képzési anyaghoz, hogy a networkinget, a nyilvános beszédet a vállalkozása feljesztésére használhassa és közben megismerje a legjobb üzleti gyakorlatokat.

Mire számítson

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki első BNI találkozójából alkalmazza az alábbi praktikákat a siker érdekében:

  • Legyen felkészült: Készüljön fel, hogy a BNI találkozón beszélnie kell a vállalkozásáról, ideális ügyfeleiről, üzleti céljairól. A tagok kíváncsiak, hogy hogyan tudbnak kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatokat építeni egymással, így önnel is. Mindig vigyen elegendő névjegykártyát magával.
  • A találkozó: Vendégként kétszer jöhet el BNI találkozóra. Ezeket az alkalmakat elsősorban arra használja fel hogy belülről lássa egy BNI csoport működését. Ahhoz hogy komoly üzleteket kössön először a bizalmat kell kiépítenie és az alapelveket megértenie. A találkozók előírt menetrend szerint haladnak és pozitív légkört teremtenek. A találkozó a regisztrációval és egy kötetlen kapcsolatépítéssel kezdődik (8:00), majd egy közel 90 perces formális ülés következik, végül ismét kötetlen beszélgetéssel és egy finom reggelivel fejeződik be. A naptárba 8:00 - 11:00-ig érdemes beírni a BNI találkozót, hogy jusson elegendő idő a kérdések megbeszélésére. Érdemes 10-15 perccel korábban érkezni, hogy alegaktívabb tagokkal beszélgetve további üzleti lehetőségeket tárjanak fel.
  • A szakterület: Egy BNI csoportban minden szakterületet csak egy cég képviselhet, hogy megelőzzük a tagok közötti versengést és egy csoporton belül ne legyen konkurencia. Ezt tiszteletben kell tartania ha már van valaki az Ön szakterületéről, ugyanakkor érdemes a taggal leülni és tisztázni, hogy önök valóban konkurensek e. Ha tud csatlakozni egy csoporthoz akkor ezt a szakterületi kizárólagosságot ön is megszerezte, az adott csoport többi tagjának csak Ön tudja bemutatni szakmai profizmusát.
  • Hitelesség: A csoport alapvető érdeke hogy egyes szakterületekről a legjobb vállalkozókat fogadja be és ne engedjen a csoportba olyan tagot működni, aki nem hitelesen képviseli a szakterületét, a cégét vagy a csoportját.

Legyen a vendégünk!

Érdekli egy BNI találkozó? Jöjjön el vendégként, nézze meg a gyakorlatban, hogy hogyan működünk: http://jelentkezes.bni-medialis.hu

UA-154968627-1