Információk

A BNI egy pozitív, támogató, strukturált hátteret kínál egy vállalkozás fejlődéséhez, az üzletszerzéshez, a kapcsolati tőke növeléséhez.

Az elmúlt 10 évben a BNI tagok összesen több, mint 100 milliárd Ft többletbevételt generáltak egymásnak.

A BNI tagok úgy működnek együtt, mint egymás értékesítői, ezáltal olyan, mintha mindenkinek saját értékesítési csapata lenne. A tagok ismerik egymás termékeit, szolgáltatásait, így aktívan tudnak közreműködni a potenciális ügyfelek megtalálásában. Ha segítek neked, és te is segítesz nekem, a végén mindketten jól járunk.

Kérjen meghívót egy BNI csoportba

A BNI története

A BNI-t 1985-ben Ivan Misner amerikai üzletember alapította, s több mint negyedévszázados történelme alatt az üzleti kapcsolatépítés és a kapcsolati marketing vezető szervezetévé vált. Mára több mint 70 országban, 10.000 csoporttal és 270 000 főt meghaladó taglétszámmal működik a BNI üzleti közössége, ahol a tagok jutalékmentesen, bizalmi alapon segítik egymást üzleti ajánlásokkal.

A BNI Magyarországon 2008 óta működik, 2017-ben közel 1000 magyar vállalkozás rendelkezett tagsággal. A magyar BNI tagok az utóbbi 10 évben 100 milliárd forint többletbevételt generáltak egymásnak.

Sikerünk titka két szóval foglalható össze, amely egyben filozófiánk is: „GIVERS GAIN” („AKI AD, AZ NYER!”).

Hogyan működünk?

  • A tagok minden héten egy 90 perces üzleti találkozón vesznek részt.
  • Egy szakterületnek csak egy képviselője lehet ugyanazon csoport tagja.
  • Ha egy vállalkozás több területen tevékenykedik, ki kell választania az elsődleges tevékenységét, és csak azt       képviselheti a csoportban.
  • Ha egy tag nem tud részt venni az adott heti üzleti találkozón, küldhet helyettesítőt.

 

Miért éri meg csatlakozni?

  • cége bevételeit 5-15%-kal növelheti
  • éves szinten 50 szervezett üzleti találkozón vehet részt
  • több száz üzletemberrel bővítheti kapcsolati tőkéjét
  • személyes ajánlások által új üzleti lehetőségek nyílnak meg ön előtt
  • kizárólag tagjaink számára nyitott networking képzéseinken megtanulhatja hatékonyan építeni és kezelni üzleti kapcsolatrendszerét

Nyilatkozat a diszkrimináció mentességről

A BNI megköveteli, hogy a csoportok a tagságért jelentkező személyeket szakmai képzettségük és teljesítményük alapján válasszák ki; faji származás, vallás, nem, nemzeti származás, családi állapot, kor vagy fogyatékosság figyelembevétele nélkül. A BNI nem támogat semmilyen csoport tevékenységet, amely megszegi a diszkrimináció mentességről szóló nyilatkozatot.

Szabályzataink, tájékoztatók

UA-154968627-1